Wie ben ik

Mijn fascinatie voor design en websites begon eigenlijk helemaal niet zo heel vroeg in mijn jeugd, in tegendeel tot andere. Mijn eerste stage bestond dan ook uit koffie halen en klusjes oplossen die andere niet konden. Wel heb ik daarom één ding geleerd uit mijn stages, waarom?

Deze vraag stel ik mij heel vaak voordat ik aan de slag ga. Fascinerend genoeg snappen mensen wel waarom ik deze vraag altijd als eerste stel. Wat is het doel van het product, wat moet het kunnen, wat kan beter? Deze vraag stel ik mij zelf in het dagelijks leven nog wel eens als ik dingen op straat tegen kom die ik niet snap.

Ik lijk soms erg streng, maar zelf noem ik het streng maar “rechtvaardig”. Ik wil altijd het beste uit dingen halen en baal als ik heb gefaald. Wel heb ik in de afgelopen tijd geleerd dat falen ook een optie kan zijn. Hieruit kunnen alleen maar lessen ontstaan voor de toekomst hoe je het niet moet doen.

Ik luister erg aandachtig en soms spoken de ideeën al door mijn hoofd terwijl jij je verhaal nog aan het vertellen bent. Dit moet je niet persoonlijk opvatten, dit is meer mijn enthousiasme die dan op hol slaat Je mag me gewoon aanspreken met jij of je. U is absoluut verboden. Raak je blij van mijn verhaal of heb je een tof idee die je samen met mij wilt oppakken? Stuur me een mail, belletje, postduif, advertentie of iets anders om het te laten weten.

0 Comments
Read them all
 

Comment

Hide Comments

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Share